Over ons

installateursbeelden_1573_900_auto_q_OverOns

Van fietsenmaker naar loodgietersbedrijf

Loodgietersbedrijf Kerssens kent een lange geschiedenis. Precies 85 jaar geleden, in 1935, startte P.J. Kerssens een fietsenzaak aan het Schotervoetpad in Haarlem. Naast het repareren van fietsen, lapte hij pannen op. Na verloop van tijd kwam er steeds meer vraag naar loodgieterswerk en raakte de fietsen en het oplappen van pannen op de achtergrond. Tot eind jaren 70 heeft Kerssens het familiebedrijf gerund.

In 1977 kwam Aad Buckens bij Loodgietersbedrijf Kerssens werken. P.J. Kerssens werd al wat ouder en in 1980 nam Aad, samen met 2 andere collega's het familiebedrijf over. Ze wilden de naam Loodgietersbedrijf Kerssens houden en de familie stemde daar mee in. Het bleek een goede zet, want eind jaren 90 werd het pand te klein om alle personeelsleden een plek te geven. Gelukkig kwam het naastgelegen pand aan de Vergierdeweg leeg en kregen zij de mogelijkheid om dat in 2002 te betrekken. Het oude pand werd werkplaats en het nieuwe pand werd omgebouwd tot showroom. De nieuwe showroom werd geopend door de vier jarige kleindochter van Aad en Nora Buckens, Marlenne, samen met oma Kerssens, de vrouw van P.J. Kerssens. In 2010 hebben Aad en Nora de zaak overgedaan aan hun zoon Arjan Buckens en zijn vrouw Cindy Buckens. Zij runnen tot op heden loodgietersbedrijf Kerssens.

Familiebedrijf
Loodgietersbedrijf Kerssens is nog steeds het familiebedrijf zoals het in oorsprong is opgezet. Met een klein team staan we voor persoonlijk contact en kennen wij onze klanten. Ons werkgebied is Haarlem, Voorhout, Lisse, Hillegom, Heemstede, Bennebroek, Amstelveen en IJmuiden. Tegenwoordig leggen wij cv-installaties en verwarming aan, leveren en onderhouden we gashaarden, geisers en gevelkachels en sanitair. Wanneer u aanpassingen aan uw badkamer, douche of toilet wilt, dan komen we bij u thuis om u te adviseren. Wij doen dit ook voor de gemeente Haarlem en verschillende woningcoöperaties. Als u voorbeelden van producten wilt zien, dan bent u van harte welkom in onze showroom.

Ons service niveau is hoog en wij voelen ons verantwoordelijk voor het werk dat wij verricht hebben.

Leerbedrijf en keurmerken
Wij zijn in het bezit van de volgende keurmerken.

  • Wij zijn een door Techniek Nederland erkend leerbedrijf
  • Water en gaskeurmerk SEI
  • Instal-Q

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op, of bel: 023-537 27 63.

Heeft u een vraag?

Neem gerust contact op!