Waterontharders

Splash hand

Ga ook voor 100% kalkvrij water!

Kies voor de Omega waterontharder en geniet van 100% kalkvrij water. Vanaf nu glimt je badkamer en keuken als nieuw. Je duur aangeschafte apparatuur gaat langer mee en gebruikt minimale energie. Na een tijdje merk je dat je minder last hebt van huidirritatie. Je stopt je wasgoed in de machine en het komt er zacht en helder uit, terwijl je veel minder wasmiddel gebruikt. Zin in een kopje thee of een verfrissende limonade? Dankzij het kalkvrije water smaakt het beter. Ook je servies en glaswerk blijft glanzend en helder. Deze waterontharder heeft geen onderhoud nodig. Gewoon af en toe de zoutvoorraad bijvullen en de computer doet de rest.

Wij werken met Omega waterontharders

BWC/Omega heeft reeds 30 jaar ervaring met waterbehandeling. Omdat de samenstelling van mineralen in het water overal ter wereld anders is, is de Omega waterontharder speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt en staat kwaliteit voorop.

Veilig drinkwater is van levensbelang. Omega werkt samen met twee toonaangevende instanties die de kwaliteit van waterbehandelingssystemen keurt. De waterontharders voldoen aan zeer strenge kwaliteitseisen.

Watergebruik verschilt per huishouden. Op basis van het geschatte verbruik per jaar en de hardheid van het water, adviseert Kerssens het model Omega die bij jouw situatie past. Omega geeft 15 jaar volledige garantie.

doorsnede

Voordelen onthard kalkvrij water:

  • Geen kalkaanslag op je glazen douchewand of op je kranen en douchekop.
  • Geen kalkaanslag in je apparatuur (denk aan je stoomoven/kokend. waterkraan), je dure en mooie apparatuur gaan langer mee en verbruikt minimale energie.
  • soepelere huid, geen jeuk na het douchen.
  • Besparing op reinigingsproducten zoals waspoeder, zeep en shampoo
  • Sneller en minder schoonmaken.
  • minder gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen/minder chemicaliĆ«n in het milieu.

Meer weten?

Neem gerust contact op!