Gashaarden en onderhoud

installateursbeelden_1573_900_auto_q_Gashaarden

Er zijn steeds minder bedrijven die gashaarden leveren of er onderhoud aan plegen. Bij ons kunt u nog terecht voor nieuwe gashaarden. Onze Groothandel heeft een selectie van de merken Faber, Dru en Pelgrim. Mocht u de haarden brandend willen zien, dan regelen we een afspraak met onze groothandel. Zij hebben werkende haarden staan. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van gashaarden. In de wijde omgeving van Haarlem wordt onze expertise gevraagd en onderhouden we gashaarden. Goed onderhoud voorkomt storingen. Mocht er onverhoopt toch een storing ontstaan, dan verhelpen wij die.

Gevelkachels
Een gevelkachel werkt op gas en heeft in tegenstelling tot een gashaard geen schoorsteen nodig om te functioneren. De gevelkachel wordt tegen een buitenmuur geplaatst en voert lucht aan van buiten en voert deze via hetzelfde kanaal weer af. Wij leveren gevelhaarden van het merk Dru. Kachels zijn alleen nog te zien in de showroom van onze groothandel in Lunteren.

Geisers
Helaas zijn de geisers uit de handel gehaald. Wanneer uw geiser een reparatie of onderhoudsbeurt nodig heeft, dan kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken. Ook de onderdelen van de geisers zijn schaars en bijna niet meer te bestellen.

Meer weten?

Heeft u onderhoud aan uw gashaard, gevelkachel of geiser nodig?