Gashaarden en onderhoud

Er zijn steeds minder bedrijven die gashaarden leveren of er onderhoud aan plegen.
Bij ons kunt u nog terecht voor nieuwe gashaarden. In onze showroom hebben wij een selectie van de merken Faber, Dru en Pelgrim. Mocht u de haarden brandend willen zien, dan regelen we een afspraak met onze groothandel. Zij hebben werkende haarden staan. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van gashaarden. In de wijde omgeving van Haarlem wordt onze expertise gevraagd en onderhouden we gashaarden.

Goed onderhoud voorkomt storingen. Mocht er onverhoopt toch een storing ontstaan, dan verhelpen wij die. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar voor storingen.

Gevelkachels
Een gevelkachel werkt op gas en heeft in tegenstelling tot een gashaard geen schoorsteen nodig om te functioneren. De gevelkachel wordt tegen een buitenmuur geplaatst en voert lucht aan van buiten en voert deze via hetzelfde kanaal weer af.
Wij leveren gevelhaarden van het merk Dru. Kom eens langs op de Vergierdeweg in Haarlem en bekijk de mogelijkheden.

Geisers
Bent u op zoek naar een nieuwe geiser, dan kunnen wij u van dienst zijn. In onze showroom hebben wij een selectie geisers waaruit u kunt kiezen. Wanneer uw geiser een onderhoudsbeurt nodig heeft, dan kunt u contact met ons opnemen om een afspraak te maken.

Heeft u onderhoud aan uw gashaard, gevelkachel of geiser nodig, neem dan contact op met de specialisten van Loodgietersbedrijf Kerssens of bel: 023 537 27 63.